Хелпикс

Главная

Контакты

Случайная статья





Ex.2. Ответы на вопросы теста письменно целиком, а не просто цифра и буква



Ex. 2. Ответы на вопросы теста письменно целиком, а не просто цифра и буква

1. How many periods in the history of bread are described in the text?

a) 2;

b) 3;

c) 4.

2. What is the last period characterized by?

a) by cooking flat cakes;

b) by baking fermented dough;

c) by mixing a crude flour with water.

3. What kind of product is baked from the fermented dough?

a) a hard bread;

b) a watery paste;

c) a light textured risen bread.

4. What were the main raw materials in the preparation of bread?

a) the flour and water

b) the flour and leaven

c) the flour and yeast

5. What kind of flour is used in bread making during the Stone Age?

a) a wheat flour

b) a rye flour

c) a crude flour

 

Ex. 3 Выписать слово и перевод

1. bread а) хлебопечение
2. fermentation b) тесто
3. proofing c) брожение
4. bread making d) булка
5. mixing e) хлебопекарная печь
6. yeast f) выпекать
7. rounder g) замес
8. flour h) расстойка
9. divider i) тестоокруглительная машина
10. dough j) опара
11. bake k) делительная машина
12. moulder l) хлеб
13. oven m) формовочная машина

 

ВСЕ ЗАДАНИЯ ПИСЬМЕННО! Если возникают вопросы, пишите!



  

© helpiks.su При использовании или копировании материалов прямая ссылка на сайт обязательна.