Хелпикс

Главная

Контакты

Случайная статья





Анкета (для работников производства)



Анкета (для работников производства)

Данный опрос проводиться с целью выявления состояния уровня профессиональной готовности студентов-практикантов к производственной практике.

1. Название организации, предприятии и учреждении _______________________________

______________________________________________________________________________

 

2. Курс и специальность практикантов ____________________________________________

______________________________________________________________________________

 

3. Степень готовности студентов к практике ________________________________________

______________________________________________________________________________

            (программа практики, индивидуальные занятия, образцы документов и др. )

______________________________________________________________________________

 

4. Какие недостатки (теоретического, практического характера) практикантов замечено Вами _________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

5. Какими новыми технологиями производства ознакомлены практиканты?

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

6. Участие студентов-практикантов в организации и проведении различного мероприятия в коллективе ____________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

7. Что можете сказать об оказанной конкретной методической помощи, организованной со стороны руководителя-преподавателя университета работникам предприятии (руководителю практики) и студентам _____________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

8. На что, по Вашему мнению, нужно обратить внимание для улучшения организации и проведении производственной практики и в целом подготовки кадров в университете?

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ПІКІР

Бұ л пікір университеті бітірген тү лектердің кә сіптік даярлық тарының қ аншалық ты дең гейде екенін анық тау мақ сатында жинақ талып отыр.

1. Кә сіпорынның, мекеменің атауы ________________________________________________

______________________________________________________________________________

2. Сізде жұ мыс жасайтын университет тү легінің аты-жө ні, мамандығ ы _________________

______________________________________________________________________________

3. Қ ызметкер-тү лектің (ү ш балдық шкала бойынша) ө з мамандығ ы бойынша жұ мысқ а қ абілетінің дә режесі:

                                   қ абілеті " жақ сы" ______

                                   қ абілеті " орташа" ______

                                   қ абілеті " нашар" ______

4. Жұ мыс кезінде қ ызметкер-тү лектің (теориялық жә не практикалық тұ рғ ыда) кә сіби дайындығ ы жағ ынан қ андай жетістіктері мен кемшіліктері аң ғ арылды? ________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Қ ызметкер-тү лек қ андай ө ндірістік жаң а технологиялармен танысты? _______________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6. Қ ызметкер-тү лектің ө ндіріс, мекеме ұ жымдарындағ ы болып жатқ ан ә р-тү рлі іс-шараларғ а қ атынасулары (қ осқ ан ү лестері) жө нінде _________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7. Кафедралардың оқ ытушылары тарапынан кә сіпорын (мекеме) қ ызметкерлеріне берілген нақ ты ә дістемелік кө мектер жө ніндегі пікірің із _____________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8. Сіздің ойынызша, маман кадрларды дайындауды бұ дан да гө рі жақ сарту мақ сатында қ андай мә селелерге кө ң іл аудару қ ажет? __________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

       Кә сіпорын (мекеме) бастығ ы ____________ _______________________________

                                                                        (қ олы)                                          (тегі, аты-жө ні )

                       мө р орны

 



  

© helpiks.su При использовании или копировании материалов прямая ссылка на сайт обязательна.