|
|||
Анкета (для работников производства)Стр 1 из 2Следующая ⇒ Анкета (для работников производства) Данный опрос проводиться с целью выявления состояния уровня профессиональной готовности студентов-практикантов к производственной практике. 1. Название организации, предприятии и учреждении _______________________________ ______________________________________________________________________________
2. Курс и специальность практикантов ____________________________________________ ______________________________________________________________________________
3. Степень готовности студентов к практике ________________________________________ ______________________________________________________________________________ (программа практики, индивидуальные занятия, образцы документов и др. ) ______________________________________________________________________________
4. Какие недостатки (теоретического, практического характера) практикантов замечено Вами _________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
5. Какими новыми технологиями производства ознакомлены практиканты? ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
6. Участие студентов-практикантов в организации и проведении различного мероприятия в коллективе ____________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
7. Что можете сказать об оказанной конкретной методической помощи, организованной со стороны руководителя-преподавателя университета работникам предприятии (руководителю практики) и студентам _____________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
8. На что, по Вашему мнению, нужно обратить внимание для улучшения организации и проведении производственной практики и в целом подготовки кадров в университете? __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ПІКІР Бұ л пікір университеті бітірген тү лектердің кә сіптік даярлық тарының қ аншалық ты дең гейде екенін анық тау мақ сатында жинақ талып отыр. 1. Кә сіпорынның, мекеменің атауы ________________________________________________ ______________________________________________________________________________ 2. Сізде жұ мыс жасайтын университет тү легінің аты-жө ні, мамандығ ы _________________ ______________________________________________________________________________ 3. Қ ызметкер-тү лектің (ү ш балдық шкала бойынша) ө з мамандығ ы бойынша жұ мысқ а қ абілетінің дә режесі: қ абілеті " жақ сы" ______ қ абілеті " орташа" ______ қ абілеті " нашар" ______ 4. Жұ мыс кезінде қ ызметкер-тү лектің (теориялық жә не практикалық тұ рғ ыда) кә сіби дайындығ ы жағ ынан қ андай жетістіктері мен кемшіліктері аң ғ арылды? ________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 5. Қ ызметкер-тү лек қ андай ө ндірістік жаң а технологиялармен танысты? _______________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 6. Қ ызметкер-тү лектің ө ндіріс, мекеме ұ жымдарындағ ы болып жатқ ан ә р-тү рлі іс-шараларғ а қ атынасулары (қ осқ ан ү лестері) жө нінде _________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 7. Кафедралардың оқ ытушылары тарапынан кә сіпорын (мекеме) қ ызметкерлеріне берілген нақ ты ә дістемелік кө мектер жө ніндегі пікірің із _____________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 8. Сіздің ойынызша, маман кадрларды дайындауды бұ дан да гө рі жақ сарту мақ сатында қ андай мә селелерге кө ң іл аудару қ ажет? __________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Кә сіпорын (мекеме) бастығ ы ____________ _______________________________ (қ олы) (тегі, аты-жө ні ) мө р орны
|
|||
|