Хелпикс

Главная

Контакты

Случайная статья





Тема: Зачет.. Задание: 1. Для допуска к зачету, необходимо сдать все темы пройденные по дистанционному обучению.. При получении допуска, необходимо написать в ВК преподавателю, что вы готовы сдать зачет.. uuml; пройти онлайн тест, ссылка доступа будет дан



Тема: Зачет.

Задание: 1. Для допуска к зачету, необходимо сдать все темы пройденные по дистанционному обучению.

2. При получении допуска, необходимо написать в ВК преподавателю, что вы готовы сдать зачет.

3. При сдаче зачета нужно:

ü пройти онлайн тест, ссылка доступа будет дана преподавателем;

ü прочитать текст, представленный ниже, записать его и запись отправить преподавателю в ВК или на почту.

Текст для чтения

MILK IN OUR EVERYDAY LIFE

Everyone in the world has drunk milk at some point in his or her life. Indeed milk is the food which exclusively sustains us during the first few months of life. All mammals produce milk to nurture their young and the composition of different milks (see table 1) reflect the growth and development patterns of the different mammalian species. For almost all people "milk" is synonymous with milk from a cow and that is what is meant in this article unless stated otherwise.

Consumption of milk and dairy products varies from country to country and from person to person. In the UK and northern Europe people tend to consume milk quite regularly, even as adults. Think of the ways we use milk everyday – on breakfast cereals, in desserts like rice pudding or custards, or just as a drink. For most tea drinkers in Britain, a cup of tea is not a cup of tea without milk in it, but in other parts of Europe milk is not generally added to tea. Yet in some parts of Scandinavia, milk is a mealtime drink for many adults. But in many parts of the world, consumption of milk is very low.

 



  

© helpiks.su При использовании или копировании материалов прямая ссылка на сайт обязательна.